Materiaalbank biedt u diverse mogelijkheden:

Aanbieden van materiaal- / stoffeninventarisatie: Uw project of onderdeel daarvan wordt vooraf geheel in kaart gebracht met de vrijkomende hergebruik materialen, recycle stromen en afvalstoffen. Alle resultaten worden verwerkt in een rapportage, zodat u vooraf weet wat er uit uw project vrijkomt.

Basis Pakket 1:

Uw project of onderdelen daarvan tot in detail demonteren, elk onderdeel beoordelen, schoonmaken, reviseren, sorteren, verpakken en terugleveren/aanbieden aan de eigenaar voor hergebruik in eigen project of opslagfaciliteit.

Basis Pakket 2:

Uw project of onderdelen daarvan tot in detail demonteren, elk onderdeel beoordelen, schoonmaken, reviseren, sorteren en verpakken. Indien de eigenaar geen behoefte meer heeft aan de vrijgekomen materialen, worden deze aangeboden binnen ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde partners/afnemers. Over de opbrengst van de afgenomen materialen worden vooraf afspraken gemaakt.

Basis Pakket 3:

Uw project of onderdelen daarvan tot in detail demonteren, elk onderdeel beoordelen, schoonmaken, reviseren, sorteren en verpakken. Indien de eigenaar geen behoefte meer heeft aan de vrijgekomen materialen, en er is ook geen behoefte van de gespecialiseerde partners/afnemers, dan worden de materialen aangeboden op onze webshop. Over de opbrengst van de afgenomen materialen worden vooraf afspraken gemaakt.

De materialen worden 1 maand kosteloos aangeboden op onze webshop. Wij promoten en zoeken zakelijke- en ook particuliere afnemers tegen vooraf gemaakte financiële afspraken. Indien er binnen deze maand geen animo is voor het product kan u er voor kiezen om tegen betaling de advertentie langer door te laten lopen.

Afgeschreven producten laten wij recyclen om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een minimale co² uitstoot te creëren.
Overige eisen en/ of wensen staan wij voor open en zijn onderling te bespreken.

Hoe werkt Materiaalbank platform?

Heeft u vrijgekomen materialen uit uw project die geschikt zijn voor hergebruik of voor recycling? Dan kunt u die aanbieden op onze site.

Abonnementen:

Heeft u vrijgekomen materialen uit uw project die geschikt zijn voor hergebruik of voor recycling? Dan kunt u die aanbieden op onze site.

Materialen die gratis worden aangeboden zijn kosteloos te plaatsen

Eenmalig plaatsen

van (1 soort) aanbod van materialen. Kosten: 20,- euro

Veertig keer plaatsen van (1 soort) aanbod van materialen. Binnen een periode van 6 maanden. Kosten: 550,- euro

Honderd keer plaatsen van (1 soort) aanbod van materialen. Binnen een periode van 12 maanden. Kosten: 990,- euro

Onbeperkt plaatsen van aanbod van materialen. Binnen een periode van 12 maanden. Kosten: 1.499,- euro

Materialen aanbieden en plaatsen op de site

Als nieuwe klant meld u zich aan op de startpagina met uw mailadres en wachtwoord.
U kiest een abonnementsvorm. Na betaling krijgt u toegang tot het systeem. U kunt natuurlijk altijd al gratis materialen plaatsen.

Ga naar Advertenties. Maak een nieuwe advertentie aan. Vul alle gegevens en omschrijving van uw aanbod in. Selecteer een foto en druk op opslaan.